Categories

Categoria Any naix. Edat Recorregut
Elit masculí 2004-anterior 16 i més groc
Elit femení 2005-anterior 15 i més taronja

Horaris

07h00 - 07h30 Confirmació totes les categories
07h00 - 07h45 Inspecció de zones totes les categories

08h00 - 09h30 Prova classificatòria Elit femení i masculí (grup 1)
09h30 - 11h00 Prova classificatòria Elit masculí (grup 2)

11h30 - 12h30 Final Elit femení
12h40 - 13h40 Final Elit masculí
seguidament lliurament de premis


Localització

Inscripcions

Inscripció per la prova
S'han de fer aquí fins les 23:59 del divendres dia 20 de març. No s'acceptarà cap inscripció després de la data límit.
En el moment de la confirmació el dia de la prova cal presentar la llicència vigent.
La placa es recollirà el mateix dia de la prova, o en qualsevol altra cursa en cas que el participant no hagi participat amb anterioritat. Recorda que és vàlida per a totes les proves del calendari FCC.

• Inscripció a la prova: 32 € 
 Renovació de la placa de dorsal: 5 €

Zona de paddock
Els equips/clubs/escoles que vulguin estar presents a la zona de paddock és impresindible fer la reserva a info@trialsport.es. La participació és gratuïta i cal complir el reglament específic de participació. Els vehicles sense rotular no estaran autoritzats deixar-lo a la zona de paddock. Una vegada descarregat el material han de retirar el vehicle. L'hora d'arribada és de 07:00 a 08.00. Més tard d'aquest horari no es podrà accedir a la zona de paddock. La zona està situada a l'esplanada davant del pavelló Alemany van der Rohe. L'accés és per l’Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia.

Zona comercial
Les botigues del sector/distribuïdors/marques que vulguin estar presents a la zona comercials és impresindible fer la reserva a info@trialsport.es. Per ser-hi presents cal pagar la taxa establerta i complir el reglament específic de participació. Els vehicles sense rotular no estaran autoritzats deixar-lo a la zona comercial. Una vegada descarregat el material han de retirar el vehicle. L'hora d'arribada és de 07:00 a 08.00. Més tard d'aquest horari no es podrà accedir a la zona comercial. La zona està situada a l'esplanada davant del pavelló Alemany van der Rohe. L'accés és per l’Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia.