Trial Evolution acull la final de Copa Catalana 2024

La Copa Catalana de Trial 2024 es tanca a Sant Antoni de Vilamajor

La Copa Catalana de Trial 2024 posarà el seu punt i final el proper diumenge 2 de juny a Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental). Les instal·lacions de l'escola Trial Evolution seran l'escenari de la competició, que coronarà els seus guanaydors després de les proves de Torredembarra i Ripoll, amb una puntuació a més que també té en compte les participacions en la resta del calendari català de trial.

Eloi Palau i Alba Riera arriben com a líders destacats després de la seva victòria aconseguida la setmana passada al Centre de Tecnificació Esportiva de l'Avellaneda de Ripoll, i hauran de defensar la seva posició en aquesta cita final, que com sempre acollirà les proves de totes les categories en una intensa matinal entre les 9h i les 14h.

A Sant Antoni de Vilamajor arriben com a líders provisionals Marc Juvanteny (R1), Israel Mesa (R2), Jan Valverde (R3), David López (Aleví), Nil Busquets (Principiant), Roc Casals (Open Blau) i Adrià Gonzalez (Open Blanc). Les categories de prebenjamí i benjamí es disputaran com a proves participatives, sense classificació final.

Les inscripcions a la prova seran obertes fins la mitjanit del dimarts 28 de maig al web de ciclisme.cat.