Altafulla acull diumenge la segona de la Copa Catalana

La Copa Catalana de Trial 2019 continua el dia 14 d’abril amb la disputa de la segona prova a la localitat d’Altafulla (Tarragonès). Després de la prova inaugural disputada a Barcelona el passat 23 de març, la Copa Catalana viatge cap a la província de Tarragona on acollirà de nou una prova del certamen català. La prova es desenvoluparà sota la mirada de l’imponent Castell d’Altafulla en el parc del Comunidó.

Els participants es trobaran un circuit amb zones on predominaran les pendents de terra amb la característica roca allisada típica de la orografia de la zona, totes ells combinades amb algunes zones artificials de troncs, pedres i elements de formigó.

Després de la prova de Barcelona el liderat de la Copa Catalana va anar a parar a mans del francès Nico Vallée i de la madrilenya Vera Barón a les respectives categories masculina i femenina. Sergi Llongueras, guanyador l'any passat a Altafulla, no podrà defensar la victòria per estar encara en fase de recuperació.

Les primeres posicions a les altres categories a la general després de Barcelona són per:

  • Màster: Albert Lopez (Castellar del Vallès)
  • R1: Alan Rovira (Castellar del Vallès)
  • R2: Jordi Tulleuda (Taradell)
  • R3: Laia Esquís (Òrrius)

Veure més continguts de la prova de Barcelona aquí


En aquesta segona prova es disputaran un total de tretze categories: pre-benjamins (5-6 anys), benjamins (7-8 anys), principiants (9-10 anys) i alevins (11-12 anys), així com també les categories definides pel nivell open lliure, open blanc i open blau. A partir dels 13 anys les categories es defineixen pel nivell i són les R1, R2 i R3 corresponents als nivells vermell, taronja i verd respectivament. També comptarà amb les categories d’elit i la categoria màster per majors de 30 anys.

Per participar cal inscriure’s aquí, hi ha temps fins les 23:59 del dijous abans de la prova i el preu és de 21€.

Pel que fa als horaris, el primer horari de confirmació serà de 08:15 a 08:45 per a les categories d’alevins, d’opens, R2, R3 i màsters, sent la sortida a les 09:00. De 10:30 a 11:00 és el torn per a les categories R1 i elits, sent la sortida a les 11:30. La sortida per a les categories de pre benjamins, benjamins i principiants serà a les 12:00 essent la confirmació d’11:30 a 12:00. El primer lliurament de premis s’estima pels vols de les 12:00.

 No deixeu de participar a les xarxes socials Instagram , Facebook , Twitter y YouTube, utilitzant #CopaCatTrial